Language: English | Malaysia
TPM
  • KUALA LUMPUR, 15 Sept - Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin beramah mesra bersama pemenang-pemenang Anugerah Khas "Life at Work Award" selepas merasmikan Sidang Kemuncak Wanita 2014 di sini, hari ini.

  • PUTRAJAYA, 15 Sept - Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin mempengerusi mesyuarat khas bagi memperhalusi prosedur operasi standard (SOP) penyediaan kertas Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) di Kementerian Pendidikan di sini hari ini.

  • GENTING HIGHLANDS, 15 Sept - Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin (kanan) merasmikan Persidangan Perwakilan Tritahunan Kesatuan Perkhidmatan Perguruan Kebangsaan (KPPK) Ke-20 bertemakan "Bersatu Ke Arah Pendidikan Berkualiti Abad Ke-21" di sini, hari ini.

  • KUALA LUMPUR, 15 Sept - Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin (dua dari kiri) memberi isyarat bagus pada pelancaran Perodua Axia di sini, malam ini.

News

Speeches

TPM
"Jalur Gemilang lambang semangat kesetiaan, kesatuan, keberanian, kegigihan dan patriotisme rakyat negara ini yang selari dan serarah untuk mencapai wawasan yang sama iaitu kegemilangan. Jalur Gemilang bukan sekadar sehelai kain berwarna yang dinamakan bendera, tetapi ia merupakan lambang dan simbol kedaulatan negara yang punya makna besar dan mendalam ertinya"

TPM

TPM