Language: English | Malaysia
TPM
  • PUTRAJAYA, 1 Julai - Tan Sri Muhyiddin Yassin bergambar bersama pelajar-pelajar Tahfiz An-Nasar, Ukay Perdana selepas menyampaikan sumbangan kepada mereka pada Majlis Berbuka Puasa yang diadakan Timbalan Perdana Menteri di kediaman beliau di Sri Satria malam ini.

  • PUTRAJAYA, 1 Julai - Timbalan Perdana Menteri yang juga Menteri Pendidikan Tan Sri Muhyiddin Yassin menyampaikan hadiah kepada pemenang Kempen Hari Guru 2015 #sayasayangcikgusaya dan #guruinspirasiku pada majlis penyampaian hadiah di Kementerian Pendidikan hari ini.

  • PUTRAJAYA, 1 Julai - Timbalan Perdana Menteri yang juga Menteri Pendidikan Tan Sri Muhyiddin Yassin melihat gambar kategori foto dan video yang memenangi hadiah utama kempen Hari Guru 2015 #sayasayangcikgusaya dan #guruinspirasiku di Kementerian Pendidikan hari ini.

  • PUTRAJAYA, 30 Jun - Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin menerima kunjungan empat ketua perwakilan Malaysia ke luar negara di Bangunan Perdana Putra hari ini.

News

TPM
"Jalur Gemilang lambang semangat kesetiaan, kesatuan, keberanian, kegigihan dan patriotisme rakyat negara ini yang selari dan serarah untuk mencapai wawasan yang sama iaitu kegemilangan. Jalur Gemilang bukan sekadar sehelai kain berwarna yang dinamakan bendera, tetapi ia merupakan lambang dan simbol kedaulatan negara yang punya makna besar dan mendalam ertinya"

TPM

TPM