Language: English | Malaysia
TPM
  • BUKIT MERTAJAM, 30 April - Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin menandatangani plak perasmian Perpustakan Tun Abdul Razak di Universiti Teknologi MARA di Majlis Ramah Mesra Bersama Warga Institusi Pendidikan di UiTM hari ini.

  • BUKIT MERTAJAM, 30 April - Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin melancarkan Ujana Buku yang merupakan konsep baharu pemasaran dan jualan buku dengan menggunakan pacuan empat roda yang diubahsuai menjadi kedai buku bergerak yang diperkenalkan oleh Dewan Bahasa dan Pustaka di sini hari ini.

  • ROMPIN, 29 April - Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin merasmikan Pusat Yayasan Kebajikan Negara (YKN) Dialisis Rompin hari ini.

  • KUALA LUMPUR, 28 April - Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak bersama Timbalannya Tan Sri Muhyiddin Yassin ketika melancarkan buku Laporan Tahunan Program Transformasi Kerajaan (GTP) 2014 dan Program Transformasi Ekonomi (ETP) di sini malam ini.

News

TPM
"Jalur Gemilang lambang semangat kesetiaan, kesatuan, keberanian, kegigihan dan patriotisme rakyat negara ini yang selari dan serarah untuk mencapai wawasan yang sama iaitu kegemilangan. Jalur Gemilang bukan sekadar sehelai kain berwarna yang dinamakan bendera, tetapi ia merupakan lambang dan simbol kedaulatan negara yang punya makna besar dan mendalam ertinya"

TPM

TPM